DSC_0290_3

Kim Pesant

Vanaf 2007 heb ik mijn diploma visagie behaald, dit beviel mij zo goed dat ik mijn kennis wilde uitbreiden. Ik ben de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen en ben uiteindelijk allround geworden. Heerlijk om met mensen bezig te zijn & producten te adviseren speciaal op de huid aangepast.

Naast mijn passie’s voor visagie en schoonheidsbehandelingen ben ik ook wimperstyliste. Meerdere diploma’s heb ik behaald waardoor ik verschillende technieken beheers, waaronder de one by one techniek ( het plaatsen van een enkele extension op een natuurlijke wimper) en de 3D techniek ( het plaatsen van meerdere extensions op een natuurlijke wimper waardoor je veel volume creëert). Ook heb ik een speciale cursus gevolgd voor het modelleren van wenkbrauwen, dit d.m.v. harsen, verven op verschillende manieren & het plaatsen van wenkbrauwextensions.

Het zingt al een tijdje rond; volle wenkbrauwen is de nieuwe beautytrend! Door het plaatsen van extensions tussen of aan de eigen wenkbrauw creëer je een vollere maar ook een strakkere wenkbrauw!

Bent u nieuwsgierig hoe uw wenkbrauwen er voller en strakker uitziet? Kom dan kennis maken met deze nieuwe techniek! Heden ben ik ook gestart met de opleiding pedicure, ik kan u dus van top tot teen verzorgen!

Laura Hulscher – van Kampen

Als klein meisje droomde ik al van een eigen schoonheidssalon. Na de opleiding schoonheidsverzorging en visagie bij Dangremond in Den haag ben ik gaan werken in het beautycenter van Hotels van Oranje en gestart met de opleiding pedicure. Na een paar jaar ben ik bij Anjoelle in Voorburg gaan werken met heel veel plezier, maar toch bleef ik dromen van een eigen salon.

Toen de kans kwam om de Shiseido salon in Leiderdorp over te nemen kon ik mijn geluk niet op. Nu bijna 12 jaar later ben ik nog steeds heel gelukkig met mijn keuze.

Shiseido, het oudste cosmeticabedrijf ter wereld, is een prachtig merk om mee te mogen werken. Het mooiste van het vak schoonheidsspecialiste is het contact met de klant. Het verwennen en verzorgen van top tot teen is het fijnste wat er is.